Venčanja na otvorenom

Venčanje iz snova u bajkovitom ambijentu

Zamislite svoj najlepši dan okruženi zelenilom, cvećem i najmilijima. Venčanje na otvorenom pruža jedinstvenu priliku da uplovite u bračne vode na nezaboravan i čaroban način. Hotel Ženeva Lux, smešten u srcu Kragujevca, nudi vam idealan prostor za ostvarenje vaših snova o savršenom venčanju.


Elegancija i luksuz za kraljevsko venčanje

Naše prostrane i elegantne sale, opremljene su najsavremenijom tehničkom opremom. Bilo da planirate intimnu ceremoniju ili raskošnu proslavu, naš tim će se pobrinuti da sve bude besprekorno.

Bajkoviti ambijent za romantičnu ceremoniju

Ono što našu ponudu čini zaista posebnom jeste mogućnost organizovanja venčanja na otvorenom. Razmena zaveta u našem prelepom vrtu, uz miris cveća i žubor fontane, stvoriće romantični ambijent koji će oduševiti i vas i vaše goste. Pažljivo odabrana muzika upotpuniće čaroliju trenutka.

Spektakularni vatromet i nezaboravna zabava

Kada mladenci načine prve korake kao supružnici, nebo će ozariti spektakularni vatromet, dok će gosti uživati u izvrsnoj hrani i piću iz našeg restorana. Vrhunski DJ pobrinuće se za savršen ugođaj i punu plesnu pistu do ranih jutarnjih sati.

Prepustite brigu o detaljima nama

Svesni smo da organizacija venčanja može biti stresna, zato smo tu da vam pomognemo u svakom koraku. Naše osoblje pobrinuće se za svaki detalj, od dočeka gostiju do dekorisanja sale. Vaš jedini zadatak je da uživate u svom velikom danu.

Poklonite sebi kraljevsko venčanje iz snova

Prepustite se čaroliji venčanja na otvorenom u hotelu Ženeva Lux. Dozvolite nam da od vaših snova stvorimo nezaboravnu stvarnost i podarimo vam uspomene za ceo život. Kontaktirajte nas još danas i zakoračite na put ka svom savršenom „Da“

Galerija slika